A
Anonim (6e37)
Konu Sahibi
Merhaba. Sorumu daha net anlamanız için bir fabrikada çalıştığımı önceden belirtmek isterim. Biliyorsunuz tehlikeli atıklara lisanslı tesise gönderince para ödüyoruz. Peki bu gönderdiğimiz firmanın bize fatura kestikleri paranın dışında ek olarak ödenen bir para var mı? Vergi gibi bir ödemeden bahsediyorum. Ya da tehlikeli atık sigorta poliçesi yapılırken gönderdiğimiz atık miktarları ile ilişkilendirilip ona göre bir para mı ödeniyor? Çünkü patronum bana gönderdiğim atık miktarı ve çeşidi artınca (firmaya ödeme dışında) başka bir yerden giderimizin artıp artmayacağını sordum. Yeni mezun olduğum için kafamda netleştiremedim.
Bunun dışında başka bir şey daha sormak istiyorum daha önce hiç atık bertaraf ya da geri dönüşüm firmasına tehlikesiz atık göndermedik.Çünkü belediyenin lisanslı sözleşmeli firmasına gönderim yapıyoruz. O firmaya gönderim yapmasaydık eğer normal bertaraf veya geri dönüşüm tesisine gönderim yapsaydık tehlikesiz atıklar için mesela plastik veya kağıt karton ambalaj için de bu firmalara para ödenecek mi yoksa onlar mı bize para ödeyecekti?
Bunun dışında başka bir şey daha sormak istiyorum daha önce hiç atık bertaraf ya da geri dönüşüm firmasına tehlikesiz atık göndermedik.Çünkü belediyenin lisanslı sözleşmeli firmasına gönderim yapıyoruz. O firmaya gönderim yapmasaydık eğer normal bertaraf veya geri dönüşüm tesisine gönderim yapsaydık tehlikesiz atıklar için mesela plastik veya kağıt karton ambalaj için de bu firmalara para ödenecek mi yoksa onlar mı bize para ödeyecekti?