• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık yönetim uygulaması

Ecrin.

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
x
Merhabalar,
Tesisimizde hazır granülden poşet üretimi yapılmaktadır. Üretim aşamasında çıkan fireler yine poşet üretmek amacıyla üretime dahil edilmektedir. Bunun için eçbsde atık yönetim uygulamasında herhangi bir giriş çıkış yapmam gerekli midir? Yani bi nevi atık minimizasyonu yapmaktayız.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Ecrin.Merhaba üstad,
Atık Yönetimi Yönetmeliği kapsamında sorunuzun cevabı bulunmaktadır.

Atıklar, bu maddenin birinci fıkrasının (ç) bendinde belirtilen şartlara uyulmak kaydıyla üretildikleri yerde geri kazanılabilir. Bakanlık, kendi atıklarını, üretildiği yerde, kendi tesisinde enerji geri kazanımı hariç geri kazanan tesisleri çevre lisansı uygulamasından muaf tutmaya yetkilidir. Çevre lisansı uygulamasından Bakanlıkça muaf tutulan tesislerin atık yönetim planında miktar ve türe ilişkin bilgileri vermesi, Çevre Bilgi Sistemi üzerinden gerekli bildirimleri yapması ve atık yönetimi ile ilgili mevzuat hükümlerine uyması gerekmektedir. Çevre lisansı muafiyetine ilişkin Bakanlığa başvuru yapılır ve Bakanlıkça atık ve tesis bazında değerlendirme yapılır.​

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    80.6 KB · Görüntüleme: 5