• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık yönetim planı başvuru dilekçesi

gulcan aslan

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
akmar geri dönüşüm
Merhaba;
Yeni açılan tesis için ilk defa atık yönetim planı başvurusunda bulunacağım. Sizden rica etsem başvuru dilekçe örneğini gönderebilir misiniz?

x firması olarak x adresinde x faaliyetini gerçekleştirmekteyiz. firmamı için hazırlanan atık yönetim planı dilekçmizin ekinde yer almaktadır. gereginin yapılmasını arz ederim.

en basit hali ile böle , araya ilgili yönetmelik geregince hazırlanan gibi süslü püslü cümleler katabilirsin.

Dilekçe ekinde olması gereken belgeler ekli dosyada belirtilmiştir. Kırmızı olanlar plan içeriğinde bulunduğundan eklere ayrıca koymaya gerek yok. @gulcan aslan

Ekli dosyalar

• AYP - Gerekli Belgeler.docx
    16.6 KB · Görüntüleme: 236