@Sefa Selcuk
Tamam Sefa Bey; Katı Atıklar konusunda deneyiminiz olduğunu gördüm, sorularım vardı forumda bu kısmı meşgul etmek istemediğim için ayrı yazmak istemiştim.
Sorularıma gelince; düzenli depolama tesislerinde GFB aşamasında sunduğumuz bir izleme rapor formatı var, Biz onu sunduk, o aşamalardan geçtik izin lisansımız da var, fakat bir de ayrı olarak izin lisans belgemizin tesis izin lisans konusu kısmında "
Tesisin işletme aşamasında Bakanlığa sunması gereken ve tesisle ilgili ölçüm ve analiz sonuçlarının
yanında ilgili mevzuata uygun olarak işletildiğine ilişkin bilgi ve belgeleri içeren izleme raporlarının
bildirim periyodu İşletme Planında yer almıyor ise işletme izleme raporlarını 6 ayda bir Bakanlığa
sunması gerekmektedir." yazmaktadır. Bunu bakanlığa ne şekilde sunacağız, başlangıçtaki gfb aşamasındaki formatı mı kullanacağız yine bir bilginiz var mı bu konuda?
İkinci olarak; Entegre tesis kurmaktayız. Düzenli depolamamız var, şuan depo gazından enerji üretimi yapıyoruz. Hangi mevzuatlar kapsamındadır, nelere tabidir? Bunların araştırmasını yapıyorum. Sizin yönlendireceğiniz mevzuatlar nelerdir, sorumlulularımızı öğrenmek adına soruyorum. @Sefa Selcuk