• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık Yağ Beyanı yardım

Büşra Arık

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
atık yönetimi
Arkadaşlar merhaba,
TAT tesisleri için atık yağ beyanı nasıl yapılır?
İnternette ek 2 formu diye bi form çıkıyor bunu doldurup il müdürlüğüne mi verilecek yalnızca yoksa atık beyan sistemi üzerinden de bildirecek mi??
(Tesisimizde atık yağ oluşmuyor sadece yoktur diye bildiricem ama tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum..)

İl Müdürlüğünüze, işyeri prosesinizi anlatan ve ne tür atıkların çıktığını belirten bir yazı yazın ve atık yağ oluşmadığını söyleyin..TAT ların zaten yağ ilgili bir kodu yok diye biliyorum Tebliğe göre..

BÖYLE BİR ATIK YOKSA YAPILMAZ. Eğer Atık yağınız oluşsaydı ve siz bunu bertarafçı/geri dönüşümcü'lere verseydiniz o zaman yapmanız gerekirdi. dediğim gibi İl müdürlüğüne yinede yazın ve kafanız rahat etsin.

@Büşra Arık
Busra hanim merhaba, eger atik yag olusmuyorsa, cevre ve sehircilik il müdürlüğüne. ................... .......... Adreste ........... Olarak( firma ismi) ambalaj atığı toplama ayırma işi ile iştigal etmekteyiz. 2016 yılı içerisinde tesiste makine ve techizatkardan dolayı atık yağ oluşmamıştır ve bundan dolayı atık beyan sistemine boş beyan yapılmıştır. Bilginnize arz ederiz.