• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık kodları

A

Anonim (4ecc)

Merhaba öncelikle, toplama-ayırma geçici faaliyet belgesi almak için başvuru yapmak istiyorum. Ama tesiste sadece karton ve plastik atıkların toplanmasi-ayrılması işlemi yapilmak isteniyor. Hangi atik kodlarını kullanmam gerekiyor?
15 01 01/ 15 01 02/ 20 01 01/ 20 01 39
Bunlaran başka kullanabileceğim atik kodu var mı?

1639637368612.png
Merhaba , biz de ön atık işleme tesisiyiz ; tesis daha çok kağıt-karton toplama-ayırma faaliyeti göstermekte , ben TAT belge başvurusu yaptığımda yukarıdaki atık kodlarını talep ettim fakat sizin tesisinize alım yapacağınız firmalardaki prosese göre atık kodu belirlemeniz daha doğru olacaktır.

Önceki cevapları görüntüle…