• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık Arıtım Makinası

Fatih Koçak

Etkinlik Grup Lideri
Yönetim Grubu
Etkinlik Grubu
Firma
Fernas İnşaat A.Ş.
Arkadaşlar Merhaba,
Bir firmamda şebeke suyu kullanmadan önce su ihtiyacını karşılamak amacıyla bir arıtım cihazı kullanılıyordu. Ancak cihaz arıza yaptığı zaman tamir süresince şebeke suyu kullanımı başladığı için cihaz bozuk bir şekilde kullanılmadan muhafaza edildi.Ancak şimdi firmam bu cihazı elden çıkarmak istiyor.
Cihazın özellikleri konusunda bilgi sahibi olan ve cihazı nasıl bir şekilde elden çıkarabileceğim konusunda yardımcı olabilecek var mıdır ?
Mavi tüplerin içinde keçeli bir yapı var sanırım. Gelen Yetkililer ters yıkama uygulamış sonrasında keçelerde kristalleşme oluşmuş.
Özetle bu cihazdan kurtulmam gerek ve mümkünse bedel ödemeden veya bedel alarak.
Bilgi sahibi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum .

2.jpg2.jpg

Atık olarak gönderme durumum olursa hangi atık kodunu seçmeliyim ?

Daha önce böyle bir gönderim yapan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim .