• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

atık alımı

Serhat GÜLENN

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
ERAT GERİ DÖNÜŞÜM
merhabalar, TAT tesisinde çalışıyorum üretim tesisi bize mamül granül stoğundan plastik verecek kesilen irsaliyeye hangi kod olarak girmeleri gerekir yada biz direk böyle labiliyor muyuz ?

evet onlar sadece üretim tesisine stoktan verebilirler ama bize verince bizim açımızdan sorun olur mu emin olamadım ve bunu aldığımızda motata hangi kodla işlemek gerekir

Merhaba , eğer ürün yazacaksa sizin de almanız doğru değil ancak atık olarak alacaksanız Tehlikesiz atık olarak alabilirsiniz.

Önceki cevapları görüntüle…
yani granül çıkışı yapıyorlar stoktan ve bizim galiba tehlikesiz atık kodu olarak 02 01 04 kodu ile mi almamız lazım

serhat.gülen93Merhaba, üstadların dediklerine ek olarak, geri kazanım tesislerinde proses sonucu çıkan atıklarını başka bir geri kazanım tesisi veya bertaraf tesislerine göndermek zorunda. Toplama ayırma tesisleri atık üreticilerinden atık alabilir. Geri kazanım tesisi size granül ürünü gönderse sizin izleyeceğiniz bir makine ekipman olması gerekir. 😊