• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Arıtma tesisimdeki sorunlar

Mühendis Aslı

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Fabrika
Merhaba arkadaşlar,
Anaerobik arıtım yapan bir şeker fabrikasında mühendis olarak çalışmaktayım.
Denitrifikasyon numunesinde floklar gözlemledim. Anaerobik ve anaerobik geri dönüşümün çamur hacim oranında düşüş yaşamaktayım ayrıca arıtmadaki verimimizde düşüş oldu bu sorunlar hakkında yardımcı olabilir misiniz ?

@iamgroot

Şu yorumunuzu silmiyorum ki ÇMNet'ten neden uzaklaştırıldığınızın farkına herkes varsın. Buradaki insanlar sizin meslektaşınız. Hepsini geçtim abiniz, ablanız, kardeşiniz... Takındığınız üslup, buradaki amacınızın yardım etmekten öte birilerine laf sokmaya çalıştığınızın kanıtı. Bari Groot'u karıştırmasaydınız şu tavrınıza.

@Cem Yılmaz
Şehirine Angara yazan birinden nasıl bir üslup bekliyordunuz ki. Sanırım yeni mühendis yada mühendis adayı çok kafaya takmamak lazım.