• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj Bilgi Sistemi

betül58

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Geri Dönüşüm Tesisi
Merhaba
Ben TAT da çalışıyorum.Tesisimizde Ambalaj Bilgi Sistemi’ne mart ayı girişinde ek 7ye girmem gereken PET miktarı çıkışını yanlışlıkla EK8e girdim ve bu şekilde onaylandı. Daha sonra Kayseri’de bulunan GDT ile iletişime geçerek hatanın giderilmesi için konuştuk. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne dilekçe vererek onayın kaldırılmasını talep ettik fakat EÇBS ye geçildiği için süreç uzadı. Sisteme giriş olmadı. Karşı tesis ile konuşmamıza rağmen mart ayı girişlerini kapattığını söyledi. Ben yeni sistem üzerinden tesisi aktifleştirerek verileri girebildim. Fakat karşı taraf sistemini kapattığı için ben ek 7yi onaya gönderemiyorum. Bu durumda ne yapmalıyım?
Bakanlığa mail atsam hangi adrese atabilirim.

merhaba,
eçbs firmanız aktif midir?
aktif ise beyanlarınız il müdürlüğü tarafından onaylandıysa beyan düzeltmeden işlem yapabilirsiniz.