• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj bilgi sistemi

Tansu Aktaş.

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Gökay geri dönüşüm
arkadaşlar sisteme girişleri ve çıkışları yükledim benden önce tesiste bildiirim yapılmamış ağustos ayını tamamladım ama tam göndereceğim esnada şu yazı çıkıyor GDT' ye verilen 7C kayıtlarının GDT tarafından onaylanmış olması gerekir. ne demek yani ne yapmam lazım bilemedim yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşşekkür ederim.

@tansu55
Merhaba, siz aldığınız ambalaj atiklarini geri kazanim tesisine sattiginizda karsi tarafin onaylamasi gerekir. Karsi firmayla görüşün ve miktarlar dogruysa hemen onaylasinlar. Durum bu.☺

@Olgaç Sürmelihindi

İşin ilginç yanı TAT tesisinden onaylanması gereken bildirim gelmeden geri kazanım tesisi olarak manuel giriş yapılıp onaylandıktan sonra, TAT tesisinden bildirim gelirse ve o bildirim onaylanırsa mükerrer kayıt oluşuyor. Geri kanım tesisleri buna dikkat etsinler TAT tesisinden bildirim gelmeden onaylamasınlar.

@Arif Öztürk
Geri kazanimcilarin en büyük sıkıntısı bu olsa gerek. Eski sistemde de bu yaşanıyordu. Herkes beyanını zamaninda yapsa sıkıntı olmayacak.

@Olgaç Sürmelihindi

Evet çok büyük sıkıntı diyelim 5 TAT 'tan atık aldınız ve 3 tanesi bildirim gönderdi 2 tanesi göndermedi. Diğer 2 tanesinin peşine düşeceksin. Birde üstelik 1 kere iptal bildirimi hakkı olunca nasıl olacak belirsiz...

Ya bende de aynı sorun var ve sadece son 2 aydır yaşıyorum bu durumu daha önce direk gönderiyordum bildirimi il müdürlüğüne ama son 2 aydır bildirimlerde aynı şekilde onaylanması gerekmektedir vs gibi bi yazı çıkıyor firmalarla da görüştüm onlarda bildirim sistemlerinde görünmediğini söyledi bakanlığa 2 defa mail attım geri dönüş olmadı.

Ayrı bir sıkıntıda şu benim tat ve gdt tesislerim var plastik atıkları normalde lisanslı bir firmaya satmam lazım. Ama plastik atıkları kırıp çapak haline getirdiğim için plastik çapaklar artık yeni bir ürün olarak kdv li olarak satışı gerçekleşmekte. Yani bakkala bile satabilirsin ama o bakkalın çevre bilgi sistemine kayıtlı olması lazım :D ki atığı satarken satış kısmında adı çıksın. Yani ürün olan çapağı yine lisanslı firmalara satma zorunluluğu doğmuş oluyor. :D

@kubiay DUMAN ürün kısmını seçtiğiniz zaman mauel olarak işlem yapabilmeniz gerekiyor. bizde ahşapta öyle yapıyoruz ürün seçiyoruz ve üründe firma adını kendimiz yazıyor. kimse satarsak satalım. sizde de oyle olmuyor mu? aksi halde durum çok zor.