• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj Bilgi Sistemi Stok Bilgileri Girilirken önceki ayın stoğu sonraki ayın üstüne eklenir mi?

@Kadriye Karabulut
Merhaba, stok hesaplanırken; diyelimki ocak ayında 50 ton pp stogun var. Şubat ayında 60 ton pp ambalaj atığı aldın ve bunun 55 tonunu gdt lisansina sahip firmalara sattin. Subat ayinda fire ve stok hesabi yaparken fire 0 diyelim ve subat ayi stok=önceki ay stok+bu ay gelen ambalaj atığı-çıkan ambalaj atığı-fire=50+60-55-0=55 ton pp stok atigidir.

Ben 2016 bildirimlerimi aylık yaptım çıkış yapmadım ve bahsettiğin gibi yapmadım yanlış oldu il müdürlüğüne gidip düzeltme yapılır mı ya o kadar uğraştım kaç gündür

@Kadriye Karabulut
Eğer lisansli firmalara çıkışın varsa onlarida çıkış yapmalisin. Il müdürlüğüne gidip sistemi actirabilirsin

@Kadriye Karabulut
Aylik fire hicbirseyin ustune eklenmez. Fire hesabi yapılırken gelen ambalaj-cikan ambalaj-stok miktari