• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj beyanları

• Konuyu başlatan Anonim (14db)
  • Başlangıç tarihi
A

Anonim (14db)

Merhabalar ,
Geçtiğimiz yıllarda ambalaj beyanları yapılmaktaydı, ben ambalaj geri dönüşüm ve üretim tesisinde yeni işe başladım, daha önce bu tesise ek-4 ambalaj üreticisi ve ek-5 piyasaya süren ambalaj beyanları yapılmaktaydı, bu beyanlar kalktı mı artık yapmıyor muyuz? Eçbs üzerinden ambalaj bilgi sistemine giriş yok sanırım sayfa açılmıyor

Anonim (14db)Merhaba,

2 sene öncesine kadar ambalaj bilgi sistemi kapatıldı ve Bakanlık tarafından tekrar açılacaktı. Ama şuan için net bir bilgi yok. Almış olduğunuz ve geri kazanım sonucu satışa sunulan ürünleri kütle denge sistemine beyan yapmanız gerekir.

Piyasaya süren beyanı yerine GEKAP beyanı yapılmaktadır.

Muhasebe birimi 3 aylık periyotlar halinde yapıp gönderiyor GEKAP beyanımızı , bizler çevre mühendisi olarak bunu bir yere bildirmemiz veya yüklememiz gerekli mi peki?

Yemek üreten bir tesis bazı ürünlerini (pizza vs) karton kutuda paketli olarak catering hizmeti verdiği müşterilerine sunuyor. Bu sadece belli bir alanda belli bir firmaya verilen yemekler. Bunun içinde gekap yapılmalımı. Satın alınan küçük kutularda yemek üreten tesisin marka adı var.

arkadaşlar ambalaj bilgi sistemine giriş yapılamıyor değil mi hala?