• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ambalaj beyanı sistemi

hande aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
yok
merhaba arkadaşlar ,
Ambalaj beyanı sistemine giriş yapamıyorum acaba bir sıkıntı mı var yoksa bende mi sıkıntı yardımcı olursanız sevinirim .Herkese mutlu haftalar diliyorum .

arkadaşlar selam. ben de bir geri dönüşüm tesisimin bildirimini 20-25 gündür giremiyorum. Sistemden sorun bildirdim dönüiş olmadı. Bakanlık tan Arzu Hanıma ulaştım. Sistemde problem olduğunu ve bildirimleri İl Müdürlüğü'ne yazılı verebileceğimizi söyledi. Bugün İl Müdürlüğümle görüştüm. Bize yazı yazın dilerseniz aylık bildiriminizi de ekte verin sistem düzelince de sistemden tamamlayın diye bilgi aldım. Bilgilerinize..

amabalaj bılgı sıstemı calısmıyor mu ?
malum bıldırımlerın son 3 gunu, ek sure verılır sanıyorum

Arzu hanımla görüştüm sistemdeki yoğunluktan dolayı dedi tarayıcınızı değiştirilerek giriş yapın dedi ama değiştirdim yine girmiyor.

Bende de 2 kez hata verdi 3. denemede onaylayabildim. Hatanın bir tanesini okudum anladım kısmını işaretlemediğim için aldım. Sanırım bir tanesi de sistemin yoğunluğundan oldu. Denemeye devam ederseniz gün içinde halledebilirsiniz diye düşünüyorum.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
A.sametBende de aynı sorun oluştu ancak giriş panelinden 2021 yılına tekrar giriş yaptığımda onaylayabildim. Hata mesajlarını okuduğumda bir tanesinde okudum anladım kısmını işaretlemediğim bilgisi yazıyordu. Ekrandan çıkmadan o alanı tıklayıp tekrar onayladığımda sorun çözüldü. Diğer hata mesajını sistemin yoğunluğundan aldığımı düşünüyorum.

Ambalaj atığı atığı geri kazanım nace kodu nedir söyler mısınız