• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj atigi yönetim plân

MİRZA34

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
maya
Arkadaşlar ambalaj atığı yönetim planında sorumluluk sahasındaki mahal mahalle karışık ambalaj kisimi için bir tonaj çıkmıyor diğer ambalaj miktarında miktar yazıyor il çevre diyor başka planlarda görünüyor bizde neden öyle bir problem söz konusu acaba bana yardımcı olabilir misiniz acil

Kimse bu konuda birşey bilmiyor anlasilan

Hocam en altta beklenen atık miktarda karışık miktarı çıkmıyor diğerleri çıkıyor bunun sebebini bulamadim henüz

Ekli dosyalar

• 20201203_095710.jpg
    20201203_095710.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 22
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
usta44Eğer karışık toplama yapılcaksa, karışık yazan kısım o miktara karşılık gelmeli. Yani, karışık miktar üsttekilerin toplamı kadar olmalı. Niye yazmıyor kısmına gelirsek, atık yönt planı hazırlanırken bir hata olmuş. Tahminim mevcut plan iptal edilip yenisi hazırlanarak çözülebilir.
Atık yönetim plasnı tarihi nedir?

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
usta44Evet veriler otomatik düştüğü için sizlik bir durum yok. Bakanlıktaki yazılımcılar belki yardımcı olabilir yada yeniden denersiniz. Benim üçüncü revizeyi görmüşlüğüm olmuştu. Bence bakanlıktan yardım isteyin olmadı revize için il. müd. ile görüşürsünüz. Siz zaten müdahale edemiyorsunuz.