• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj atığı geri kazanım ve ambalaj atığı toplama ayırma hakkında!

İLKNUR A

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Esem geri dönüşüm
Arkadaşlar bana ambalaj atığı toplama ayırma tesisi ve ambalaj atığı geri kazanım tesisi için iş akım şeması ve proses özeti örneği lazım. Elinde örneği olan varsa bana gönderebilir misiniz_?

@Esem
Merhaba, siz kendiniz iş akım şeması ve proses özeti hazırlarsanız firmayı tanımış ve öğrenmiş olursunuz. Örneğe bakarak hazırlarsınız ama öğrenir misiniz bence çok değil. işletmeye bakın neler yapılıyor, atıklar hangi süreçlerden geçiyor. Bir mühendis kağıt karalamadıkça öğrenmeye tok, hazır bilgiye aç olur.

sorun öğrenip öğrenmemek değil olgaç bey kendi iş akım şemam var zaten. Ama il müdürlüğü daha değişik formatta hazırlayalım dediği için örnek olarak görmek istedim.