• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Akü Üretim Tesisleri Hakkında

Elif İlhan Kara

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
8 Kasım 2012
Firma
AYÇEM ÇEVRE MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK
Merhaba Arkadaşlar EK-2 LİSTESİ 3.8 5.000 adet/gün’den az kurşunlu akümülatör ile endüstriyel akümülatör hücreleri üreten tesisler. kapsamında olan bir tesis çevre izini mi almalı ? tesisim atık akümülatör geçici depolama alanı izin belgesi almış ve atık akümülatör depozito bilgi sistemine kaydı yapılmış. depozito planında eksiklik olarak lisans alınması demişler. bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba ?
 
Üst