• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Acil yardim mesaideyim:)

Evrem Yeşil

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
AMBALAJ
MERHABA HERKESE
bizim lisanslı gdt olarak ahşap lisansımız var.

tehlikesiz atıl bildirimde ürün çıkışı mı yapacam yoksa tehlikesiz atık gönder me işlemi mi?

üründe 150103 atık kod çıkmıyor.

r5 e işlem yaptım

Sorunu tam olarak anlamadım ama, söyle yardımcı olmaya çalışayım.
Tesise gelen atıkları gir, birde ürün çıkısını gir. nasıl anlatsam ki sorunu daha net açıklayıcı sorsan daha guzel olacak.ekran görüntüsü felan filan

@Demir ADAM
ŞÖYLE Kİ , Bizim ahşap geri kazanım lisansımız var.
ambalaj bilgi sisteminde ürün olarak 8c den çıkış yapıyorum

tabs ta ürün gönderme işlemi ile işlem yapmam gerek yoksa tehlikesiz atık gönderim işlemi mi yapmam gerek?

tabsda ilk önce tanımlama yap daha sonra tesise atık kabulden atıkların geldiği yeri yaz sonra atıkları işledikten sonra ürün çıkını yap.

ürün gönderim

Atık Kabul ve ürün gönderim işlemlerinin her ikisinide yapacaksın

@Demir ADAM
ilk basta gelen tehlikesiz atığa işliyorum
daha sonra proses işlemleri r5 i, işliyorum
sonra stoğum benim tehlikesiz atık gönderim de çıkıyor.

üründe çıkmıyor. benimde kafam karıştı

@Demir ADAM
satış yapıyorum çünkü tesisimde kullanmıyorum onu

paletcimisiniz.

sattıgın bir şey ortada varsa üründe vardır. atığa işlem yapmadıysan aynı miktarda ürün olarak gir.ürün olarak kabul et.

Ürün Çıkışı
Bir ay içinde satılan tüm ürünlerinizi tek seferde girebilirsiniz. Bu durumda tarih olarak o ayın son gününü seçiniz. Seçilen ay içinde çıkış tipi hem 'satış', hem 'tesis bünyesinde kullanım', hem de 'kayıp/zayiat' var ise bunlar aynı tarihe 3 farklı ürün çıkışı olarak girilmelidir.
Tarih
Çıkış Tipi--- Lütfen Seçiniz ---SatışTesis Bünyesinde KullanımKayıp/Zayiat
Ürün atık kodu istiyor bu kısımda çıkmıyor
Miktar (kg)
Açıklama
[TBODY] [/TBODY]
http://motatkds.cevre.gov.tr/MotatKDS/zkau/web/9fb6fcde/zul/img/floppy_24x24.png Kaydet
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
Uygulama Güncelleme : 13.10.2016 09:50
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]