• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

20 01 38 atık kodlu ahşap

Evrem Yeşil

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
AMBALAJ
merhaba arkadaşlar,

tesise üretim artığı hurda tahta kabul edilmiş sanayi kuruluşundan. bunun atık kodunu 200138 olarak işlem yapılması gerekmektedir. Fakat sanayi kuruluşunun analiz raporu yoktur. Nasıl bir yol izlemem gerek sizce?

@Evrem Yeşil Selamlar,Bu kodun öncelikle firmanızın kabul kodları arasında bulunması gerekiyor tehlikesiz atık olduğu için analiz raporuna gerek yok diye biliyorum. Alındığına dair faturanın olması ve 200138 ( 200137 dışındaki ahşap ) Tehlikesiz atık olarak Çevre bilgi sistemine işlenmesi gerekiyor.

@Evrem Yeşil
Üstadım ben senin yerinde olsam il cevreden görüş alırdım. Bu tür atiklarda analiz raporu istiyorlar tehlikesiz atik olduguna dair. Gerekirse atiktan numune alarak siz yaptirin analiz.

@Evrem Yeşil

Tesisinize bunu alırken analiz ile beraber almanız gerekirdi, şuan sanayiciden de bunu talep edemezsiniz, ben size verdim gitti benden çıktı der.

bende bir soru sormak istiyorum firmamız dışarıdan palet almakta ve ürettiğimiz ürünleri baska firmalara satmaktayız beyan etmemiz gerekmi paletlerde durum nedir?